• Damlaan 65, Leidschendam
  • 06 2625 8662
  • Bel ons voor een afspraak. Lees verder op deze pagina voor geldende coronamaatregelen.
 

Home / Over Baan Suan

Traditioneel
Traditionele Thaise massage is een van `s werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of in de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga. Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asanas van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Gespecialiseerd
Baan Suan Health Center in Leidschendam is gespecialiseerd in Thaise massage voor man en vrouw. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van massage die verzorgd worden door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses. Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor voetmassage, pedicure en manicure.

Optimale Comfort
Bij Baan Suan Health Center worden top kwaliteit massage bedden gebruikt voor uw comfort zodat u optimaal kunt genieten van een behandeling.

Het is raadzaam om vooraf telefonisch een afspraak te maken.

BIJ ONS VINDEN GEEN EROTISCHE MASSAGES PLAATS!

Baan Suan, Baansuan, Leidschendam, Adres Damlaan 65, 2265AM, 2265 AM, regio Den Haag, Thai, Massage, Pedicure, Manicure, Regio Voorburg, Olie, Herbal, Stempel, Regio Rijswijk, Regio Nootdorp